Seneste nyt

Strand og klang

Onsdag 1. august kan du forkæle dig selv med en helt unik sommeroplevelse: klangmeditation under åben himmel tæt på havet. Mød op på Sydstranden i Kerteminde kl. 19, tag tæpper/liggeunderlag og drikkevand med.

Vi er tre klangtøser, som tilbyder fælles klangmeditation kl. 19:15-20:00. Herefter har du mulighed for at prøve 15 minutters individuel klangmassage.
Der kan være ventetid til klangmassage. I ventetiden kan du nyde havudsigten, hækle eller bare ligge og slappe af.

Vi har selvfølgelig sommerglade priser: for bare 50 kr. kan du deltage i klangmeditationen og for yderligere 50 kr. kan du nyde 15 minutters individuel klangmassage (betaling kontant eller mobilepay).

Tilmelding er ikke nødvendig. Vi glæder os til at se dig.

Klanghilsner,
Stine, Christine og Marianne

OBS! I tilfælde af regn bliver arrangementet aflyst

 

 

 

Tak for interessen

Tak for den store interesse for min ‘klangbutik’ på festivalen og de mange, der kom og prøvede en klangmassage. Fik de dejligste tilbagemeldinger, fra voksne såvel som børn.

Klangmassage på Nordic Yoga Festival 1. juli 2018 ved Hindsgavl Slot

Søndag 1. juli 2018 vil du kunne finde mig på Markedspladsen ved Nordic Yoga Festival. Jeg vil være der i hele åbningstiden fra kl. 10 til kl. 20.

I min klangpavillon tilbyder jeg klangmassage og klangbad.

Ved klangmassage ligger du fuldt påklædt på en briks med et tæppe over dig. Klangskålene placeres på din krop og jeg slår dem blidt an, så du kan tage imod klange og vibrationer fra skålene. Alt foregår i en rolig atmosfære; langt de fleste oplever en dyb ro og afspændthed både under og efter en klangmassage og mange melder tilbage, at de har sovet rigtig godt natten efter en behandling.

Klangbad har intet med vand at gøre! Du ligger på et tæppe/en yogamåtte og bliver badet i klange og vibrationer fra skålene uden at have direkte berøring med skålene. Mange oplever at blive ‘pakket ind’ af klangene og effekten er som ved klangmassage: ro og afspændthed.

For begge typer behandling gælder, at du undervejs i behandlingen vil kunne opleve forskellige påvirkninger, udover ro og afspændthed, fx let øget puls, emotionel påvirkning (glæde, en tåre der triller). Det er helt almindeligt.

Festivalpris for klangmassage/klangbad: 15 min.: 100 kr, 20 min.: 120 kr. Kontant betaling på beløbet eller MobilePay.