Klangmassage på Nordic Yoga Festival 1. juli 2018 ved Hindsgavl Slot

Søndag 1. juli 2018 vil du kunne finde mig på Markedspladsen ved Nordic Yoga Festival. Jeg vil være der i hele åbningstiden fra kl. 10 til kl. 20.

I min klangpavillon tilbyder jeg klangmassage og klangbad.

Klangmassage på briks

Ved klangmassage ligger du fuldt påklædt på en briks, evt. med et tæppe over dig. Klangskålene placeres på din krop og jeg slår dem blidt an, så du kan tage imod klange og vibrationer fra skålene. Alt foregår i en rolig atmosfære; langt de fleste oplever en dyb ro og afspændthed både under og efter en klangmassage og mange melder tilbage, at de har sovet rigtig godt natten efter en behandling.                                                                                                    

Klangbad på tæppe

Klangbad har intet med vand at gøre! Du ligger på et tæppe/en yogamåtte og bliver badet i klange og vibrationer fra skålene uden at have direkte berøring med skålene. Mange oplever at blive ‘pakket ind’ af klangene og effekten er som ved klangmassage: ro og afspændthed.

 

 

For begge typer behandling gælder, at du undervejs i behandlingen vil kunne opleve forskellige påvirkninger, udover ro og afspændthed, fx let øget puls, emotionel påvirkning (glæde, en tåre der triller). Det er helt almindeligt.

Festivalpris for klangmassage/klangbad: 15 min.: 100 kr., 20 min.: 120 kr.
Kontant på beløbet eller MobilePay.